on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Gluteeniton täysjyväkaurahiutale, gluteeniton kauralese, paahdettu pellavansiemenrouhe (10 %) ja suola
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1610,0 kJ
Energia kcal
385,0 kcal
Proteiini
14,0 g
Hiilihydraatit
52,0 g
sokeri
1,2 g
Rasva
11,0 g
josta tyydyttyneitä
1,5 g
Kuitu
12,0 g
Suola
1,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
20 x Myllärin Gluteeniton Kaurapuuro Paahdettu Pellavansiemen 40 g
Tuotenumero
6424
Myyntierä
20x40g
Kespro tuotenumero
21691528
Valio Aimo tuotenumero
8073677
Patu tuotenumero
125100
EAN-koodi
6415000164241